Takorautaportit

Tee tarjouspyyntö

Tuotekuvaus:

Takorautaportit

Metalliportit - takoraudasta

Takorautaportit. Rautaportti yhdistetään perinteisesti keski-Eurooppaan. Rauta-aita ja sen yhteyteen rakennettu takorautainen portti ovat suojanneet ihmisiä ja omaisuutta, sekä nostaneet kiinteistön statusta. Isojen kartanoiden maa-alueet ovat poikkeuksetta olleet kokonaan aidattuja. Suomessa isoja rautaportteja on aikoinaan nähty vain herrasväen kartanoissa.

Rustica on valmistanut takorautaportteja kohta 30 vuotta. Vuosikymmenten aikana olemme tehneet monenlaisia malleja ja samalla kehittäneet rautaista kokemustamme. Yhteistä jokaiselle rautaportille on, että teemme ne ammattitaidolla ja yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen valmistamamme takorautaportti on uniikki ja laadun takeena on kaikkien projektiin osallistuvien henkilökohtainen sitoutuminen tehtävään. Kaikki valmistamamme portit läpikäydään laadunvalvonnassa varmistaen kaikkien hitsaussaumojen kestävyyden.

Laadukkaiden raaka-aineiden käyttö osaavissa käsissä ei vielä riitä huipputason loppusuoritukseen. Kaikki ulkotiloihin valmistamamme metalliset portit maalautetaan ulkopuolisessa maalaamiseen erikoistuneessa liikkeessä. Portit raepuhalletaan, pohjamaalataan, sekä pintamaalataan. Lopputuloksena Suomen oloissa vuosikausia selviytyvä laadukas maalipinta.

Rautaosiemme valikoima on Suomen suurin, siksi porteistamme saadaan rakennettua yksilöllisiä ja kauniita. Teemme pieniä käyntiportteja, isoja ajotieportteja, sekä kaikkea siltä väliltä. Portteihin asennetut porttimoottorit kauko-ohjauksella helpottavat elämää ja tuovat siihen ripauksen luksusta.

Ajoportit: Suositusleveydet ovat välillä 3,40 - 4 metriä. Huomioitava pelastuslaitoksen yms. isompien ajoneuvojen pääsy portista. Porttien rakenne koostuu yleisimmin hakatusta putkesta, sekä pystytikuista. Erilaisilla koristeilla portista tulee yksilöllinen. Portin tolpiksi soveltuu järeämpi (80 - 120mm) hakattu putki. Rakennamme portin yhdeksi paketiksi, joka koostuu maanpäällisestä osasta sekä maan alle jäävästä osasta. Suomen oloissa liukuportit eivät ole suosittuja, koska niiden toimintavarmuus häiriintyy lumisilla ilmoilla. Sen sijaan suosittelemme ajoportiksi kaksilehtistä ratkaisua.

Kävelyportit: Suositusleveydet 80 - 140cm. Kävelyportit tehdään käytännössä samalla tekniikalla kuin ajoportit, materiaalit vain ovat hieman kevyempiä. Useimmiten kävelyportti on yksilehtinen. 

Yllämainitut takorautaporttien leveydet ovat vain suosituksia, vuosien kokemuksella toimiviksi havaittuja. Valmistamme luonnollisesti muitakin kokoja, tarpeesi mukaan.

Jugend-portit: Vanhojen kerrostalojen porttikongit eivät ole vakiomittaisia. Jokainen portti on mitoitettava ja suunniteltava erikseen. Saranaratkaisu on tärkeässä asemassa raskaiden Jugend-porttien asennuksessa. Usein kerrostalojen portteihin tulee porttilehden sisään pienempi kävelyportti. 

Automatiikat portteihin: Maahantuomme portti- ja puomi- ja oviautomatiikkaa. Oikein suunniteltu portin avaustekniikka helpottaa elämää ja luo turvallisuutta. Portteihimme saatavilla koodilukot, kaukosäätimet, ajoneuvosilmukat, kamerajärjestelmät, ajoneuvotunnistimet (tuulilasitarra), sähkölukot etc. Portin automatiikkaa miettiessä ei välttämättä tiedosta kaikkia vaihtoehtoja mitä nykytekniikka voi tarjota. Seuraamme tekniikan kehitystä ja pystymme tarjoamaan alan viimeisimmät innovaatiot.

Rakensitpa metalliporttisi osistamme itse tai tilaat sen meiltä "avaimet käteen" pakettina, niin on hyvä miettiä perusasioita kuten vapaa kulkuaukko, portin soveltuminen maisemaan, avautuminen, liittäminen mahdolliseen aitaan, maaperä, portin korkeus, automatiikka jne. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää valittuihin materiaaleihin, niiden laatuun ja paksuuteen. Toinen tärkeä tekijä on hitsaustyön laatu. Riittävän kestävästä materiaalista valmistettu tuote kestää vuosikymmeniä. Mikäli tarvitset apua suunnittelussa, autamme mielellämme. Tervetuloa Rusticaan suunnittelemaan oma porttisi, myymälässämme n. 500 erilaista takorautaosaa ja tehtaalta tilattavissa yli 10.000.

Metalliportin hyödyt:

  • Ulkopuoliset pysyvät ulkopuolella
  • Kontrolloitu liikenne
  • Eläimien kulku estyy
  • Rajaa alueen
  • Kestävä

Kuvissa joitakin valmistamiamme portteja.

Haluamme ylläpitää saavuttamaamme markkinajohtajuutta. Pyrimme aina 100 prosenttiseen asiakastyytyväisyyteen.

Asennus - huolto - varaosat