Takorautakaiteet

Tee tarjouspyyntö

Tuotekuvaus:

Takorautakaiteet

Metallikaiteet takoraudasta.

Takorautakaiteet. Haaveiletko sinäkin arvokkaan tyylikkäistä takorautakaiteista kotiisi? Niin moni muukin. Olemme  vuosikymmenten aikana toteuttaneet lukemattoman määrän toiveita. Tehdäänkö seuraavaksi kaiteet Teille?

Kauniilla, yksilöllisellä takoraudasta tehdyllä kaiteella elävöität esim. portaikkosi aivan uudenlaiseksi. Takorauta on oivallinen materiaali, ajattomuutensa takia sen voi yhdistää lähes minkälaiseen sisustukseen ja arkkitehtuuriin tahansa.

Metalliset kaiteet viimeisteltynä ammattimaisella maalauksella kestävät vuosikymmeniä ja ovat lähes huoltovapaita. Ne soveltuvat sekä sisä,- että ulkokäyttöön. Suomen laajimmasta takorautaosien valikoimastamme voidaan rakentaa täysin yksilöllisiä taideteoksia - toiveittesi mukaan. Metalliset kaiteet soveltuvat niin moderniin kuin perinteiseen ympäristöön.

Nykypäivän trendi on yhdistää lasia ja takorautaa. Olemme tehneet lukuisia kaiteita, joihin on taidokkaasti yhdistetty lasia ja puuta. Taidokkaat asentajamme pystyvät muotoilemaan rautaosistamme myös pyöreitä muotoja. Vain mielikuvitus on rajana.

Kerro meille minkälaiset metallikaiteet Sinä haluat parvekkeellesi, portaikkoosi tai mihin vain. Me suunnittelemme, valmistamme ja asennamme. Takuulla.

Kaiteiden mitoituksien säännöissä on paljolti huomioitavaa. Kaiteen tulee aina olla turvallinen ja kohteeseen sopiva. Kaide voi olla yksinkertainen avokaide tai suojakaide. Tarkemmat tiedot voimassaolevista määräyksistä saat myymälästämme.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio