Takorautakaide

Takorautakaiteet

Takorautakaide terassille, parvekkeelle, portaisiin, mihin vain. Rusticalla suurin valikoima takorautaosia = eniten vaihtoehtoja toteutukseen.

Takorautakaide on iätön ja soveltuu monenlaiseen sisustukseen. Kestävät ja tyylikkäät kaiteet kruunaavat kotisi. Teemme takorautakaiteet toiveittesi mukaan tai autamme tarvittaessa suunnittelussa.

Kaiteen rungon rakentamiseen käytetään useimmiten erikokoisia putkia tai lattoja. Putkia on pyöreitä ja neliskanttisia. Kaiteen koko määrittää käytettävän materiaalin paksuuden, runko on kaiteen kantava osa. 

Kaiteen koristeosat antavat kaiteelle sen toivotun ulkonäön. Koristeosina useimmiten käytetään tikkuja / pinnoja, lisää näyttävyyttä saadaan esim. erilaisilla roseteilla. Kiipeilyn mahdollistavat vaakarakenteet ovat kuitenkin kiellettyjä.

Rustica on tunnettu takorautakaiteiden laadusta. Kaikki kaiteemme raepuhalletaan, pohjamaalataan sinkillä ja viimeistellään pulverimaalauksella. 30 vuoden kokemuksella annamme kaiteiden hitsaustyölle elinikäisen takuun.

Lähetä meille valmis suunnitelma tai tarvitsemasi kaiteen mitat.

Toimitamme kaiteet Vantaalta kaikkialle suomeen!Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)