Takorautaosa

     Takorauta on "ikuista". Vanhin tunnettu rautaesine on n. 6000 vuotta vanha. Varsinaiseen hyötykäyttöön ihminen on työstänyt käyttöönsä rautaa jo yli kolmentuhannenvuoden ajan. Rautaesineet ovat kestäviä ja ajattomia, siksi ne ovat aina suosittuja, jo vuosituhansien ajan.

     Rautaportti yhdistetään perinteisesti keski-Eurooppaan. Rauta-aita ja sen yhteyteen rakennettu portti ovat suojanneet ihmisiä ja omaisuutta, sekä nostaneet kiinteistön statusta. Isojen kartanoiden maa-alueet ovat poikkeuksetta olleet kokonaan aidattuja. Suomessa isoja rautaportteja on aikoinaan nähty vain herrasväen kartanoissa.

     Rustica on toiminut takorautaosien maahantuojana ja tukkurina 30 vuotta. Nykytekniikka mahdollistaa osittaisen konetaonnan, joka nopeuttaa raudan käsittelyä huomattavasti. Teollisen valmistuksen myötä rauta-osien hinnat ovat laskeneet. Tekniikan kehittyessä pystytään muoteilemaan erilaisempia ja hienompia rauta-osia. Nykyään yhä useamman kotia koristaa kaunis ja ajaton takorautainen kaide, aita tai portti. Rustican varastovalikoimassa on n. 500 erilaista takorauta-osaa ja tehtaalta tilattavissa yli 10.000 erilaista artikkelia. Valikoimamme on kirkkaasti Suomen suurin.

     Palvelumme perustuu yksilöllisyyteen. Huomioimme asiakkaiden tarpeet, sekä toiveet ja toteutamme ne rautaisella kokemuksella - takuulla. Valmistamme osistamme monenlaisia rautatuotteita mittojen ja toiveiden mukaan. Myymälässämme on esillä mallikappaleita, joista voi saada hyviä vinkkejä mm. takkaluukkuja, portteja, kaiteita etc. Suunnittelijamme auttavat mielellään niin yksinkertaisissa kuin vaativissakin projekteissa.

     Kuvasto. Olitpa alan ammattilainen, harrastaja tai askartelija, voit tilata maksutta tehtaamme kuvaston. Kuvastossa n. 10.000 tuotetta. Kaikkea emme pidä varastossa, mutta tilaamme osia pyynnöstäsi. Jätä tietosi yhteydenotto-kaavakkeen kautta, niin postitamme sinulle kuvaston.

     Takorautaosat ovat hyvin monikäyttöisiä. Osistamme on rakennettu portteja, kaiteita, huonekaluja, koriste-esineitä ym. Takorautaosia ei välttämättä tarvitse aina hitsata, niitä voi käyttää esim. askartelussa sellaisenaan. Mielikuvitus on ainoa rajoite, katso valikoimaamme ja mieti mitä Sinä voisit osistamme rakentaa.

     Euro-Fer on tavarantoimittajamme. Tässä linkki tehtaan koko valikoimaan. Saat kaikkia tuotteita kauttamme 1-2 viikon toimitusajalla: https://www.eurofer.com/en/products/wrought-iron/

Linkki takorautaportteihin: https://www.rustica.fi/takorautaportit-c-65_125.html

Linkki takorautakaiteisiin: https://www.rustica.fi/takorautakaiteet-c-65_128.html

Linkki parvekekaiteisiin: https://www.rustica.fi/takorautakaiteet-c-65_128.html

Linkki Rustican tuotanto: https://www.rustica.fi/rustican-tuotanto-c-65.html 

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (405 tuotteesta)