Takorauta-aidat

Tee tarjouspyyntö

Tuotekuvaus:

Takorauta-aita

Metalliaita takoraudasta.


 

Takorautainen aita on kiinteistön turva, sekä kaunis koriste. Rustica on rakentanut takorauta-aitoja 30 vuotta markkinajohtajan ammattitaidolla. Maahantuomme takorautaosia, joista valmistamme omassa pajassamme näyttäviä metalliaitoja joita voidaan yhdistää olemassa oleviin rakenteisiin tai luoda kokonaan uusi aitaratkaisu.

Perinteisesti maastossa olevien aitojen korkeus on välillä 100 - 120cm. Kiinteistön turvallisuuteen liittyvät vaatimukset ja ulkonäköseikat huomioon otettuna aita kuitenkaan harvoin ylittää korkeudeltaan 250cm. Teknisesti mikään ei rajoita metalliaidan korkeutta, joten korkeampiakin aitoja voidaan rakentaa.

Asuintalojen terassille sijoitettavien aitojen toteutuksessa tulee kuitenkin noudattaa voimassaolevia määräyksiä, joiden mukaan terassin kaiteen korkeuden on aina oltava vähintään 1000mm (1 metri), ja siitä pitää olla ns. suojaavaa osaa vähintään 700mm (70 senttiä) Kiipeilyn mahdollistavat vaakarakenteet ovat kiellettyjä.

Pidämme varastotuotteina koko ajan n. 500 erilaista takorautaosaa, joista varmasti löytyy aitamateriaalit jokaiseen makuun. Metalliaitaan soveltuvia osia voivat omatoimirakentajat tilata suoraan sivuiltamme tai voit rauhassa tutkia erilaisia koristeosiamme ja pyytää meiltä tarjousta haluamillasi materiaaleilla ja mitoilla.Takorauta-aidan koostumus:

Pylväät: Yleisimmin hakattu putki. Takorauta-aita voidaan myös yhdistää tiilitolppiin, puupylväisiin tai betonitolppiin.

Vaakaraudat ylös ja alas: Hakattu putki tai latta

Pystyt: Sivuillamme monenlaisia tikkuja - kaiteiden pystyt

Kiipeilyesteet: Useimmiten keihäänkärjet

Koristeosat: Oman maun mukaan

Linkki takorautaosiin: http://www.rustica.fi/takorauta-c-13.html

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio