Spin + varaosat ja tarvikkeet

Spin ajopuomit

Spin ajopuomit yksityiskäyttöön, pienteollisuuteen, taloyhtiöihin ym.

Sähköisesti toimivilla Spin ajopuomeilla rajaat ja kontrolloit alueiden liikennettä helposti. Spin on keskikokoinen puomijärjestelmä, joka voidaan rakentaa erilaisin kokoonpanoihin tarpeen mukaisesti. Sisäänrakennettuun monipuoliseen LYNX 06 keskusyksikköön on mahdollista liittää erilaisia turvalaitteita, avaus/sulkeutumistekniikoita, kellokytkimiä, rajakytkimiä etc. Laitteistoon voidaan liittää rajaton määrä kaukosäätimiä, jolloin esimerkiksi isokin taloyhtiö hallinnoi pysäköintialuetta vaivattomasti.

Avainlukko on soveltuva kiinteistössä harvoin asioiville, kuten jätekuskeille tms. Koodilukkoa voidaan hyödyntää satunnaiskäyttäjille / vierailjoille. Koodin vaihto on nopea ja helppo. Turvalaitteita on saatavilla monenlaisilla kokoonpanoilla.

Spin järjestelmä voidaan valita erilaisilla puomin pituuksilla tarpeen mukaisesti. Puomien pituudet 3, 4, 5, 6 ja jopa 7 metriä.

Puomien valmistaja Faac/Genius toimii lähes maailmanlaajuisesti vuosikymmenten kokemuksella. Tehtaan oma laadunvalvonta, sekä vaadittavat CE merkinnät ovat itsestäänselvyys laadukkaiden tuotteiden valmistajalle. Laadukkaat materiaalit, toimiva huolto, sekä varaosien saatavuus ovat Spin puomien suosion takeena.

Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)