Simple + varaosat ja tarvikkeet

Simple C ajopuomi ja puomilaitteistot

Simple C on pääasiassa suunniteltu yksityiskäyttöön. Sen etuja ovat edullinen hinta ja helppokäyttöisyys. Asennus onnistuu useimmiten ilman kaivuutöitä ja laitteisto on tyylikäs. 

Parhaita kohteita ajonestopuomille ovat kiinteistöjen takapihat ja yksityistiet. Teleskooppipuomi on lyhyimmillään 2,8m ja venyy tarvittaessa aina neljään metriin asti. Turvallisuus lisääntyy kertaheitolla, kun alueelle ja alueelta pois ajo on kontrolloitua. Useimmiten varkaat jättävät puomitetut / portitetut alueet rauhaan.

Yksityisteiden luvaton käyttö nostaa jatkuvasti tienpitäjien kustannuksia. Oikeaan paikkaan asennettu puomi hillitsee harmillista alueiden läpi oikaisevaa liikennettä, häiritsemättä asukkaiden normaalia liikkumista. Puomilaitteistoon voidaan asentaa koodilla toimiva lukko satunnaisille vierailijoille.

Simple C:n voit valita valmiina pakettina esimerkkikokoonpanolla ja lisätä siihen tarvittavia lisäosia. Tai voit kasata oman pakettisi sivuillamme olevista tarvikkeista. Avustamme halutessanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Rusticasta asennus, huolto ja varaosat.

Näytetään tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta)