Puomilaitteistot

Puomilaitteistot

Puomilaitteistot luovat turvallisuutta, sekä helpottavat alueiden valvontaa ja käyttöä. Sähköisesti toimivat, monin eri tavoin ohjattavat puomistot räätälöidään käyttökohteen tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

Nykytekniikka yhdistyy saumattomasti ajonestopuomeihin: Lähtökohtana puomilaitteiston kartoituksessa on puomin koko, eli useimmiten suljettavan / valvottavan aukon leveys. Tämän jälkeen tekniikan / automaation lisääminen on yksinkertaista, kun tuleva käyttäjäkunta ja käyttötarkoitus on selvitetty. 

Lyhyesti puomilaitteiston kokoonpano on seuraava:

- Ajopuomirunko (kaikissa malleissamme on sisäänrakennettu keskusyksikkö, johon voidaan vaivattomasti liittää erilaista automatiikkaa.)

- Ajopuomi, eli ajonestopuomi. Mallista riippuen 2,8 m - 7 metriä

- Turvalaitteet, eli anturit, rajoittimet, valokennot, varoitusvalot jne.

- Automatiikan laitteet. Ajastetut toiminnot, kauko-ohjaukset, koodilaitteistot, silmukka-anturit, videolaitteistot, ajoneuvotunnistimet, puheyhteydet jne.

Soveltuvuus on yksinkertainen asia, kaikkialle missä aukon kautta kulkua tarvitsee kontrolloida. Suunnittelijamme auttavat tarvittaessa oikean laitteiston valinnassa. Olemme kuitenkin tehneet puomilaitteiston hankinnan helpoksi kasaamalla sivuillemme esimerkkikokoonpanot hintoineen kolmesta eri puomimallista.  Tai voit rakentaa itse mieleisesi paketin.

 SOVELTUVUUSTAULUKKO

      Simple                Spin                     Rainbow       
Puomin pituus           2,8 - 4 metriä     3, 4, 5, 6, 7m.     3, 5, 7metriä
KOTITALOUS           *           *  
YKSITYISTIE           *           *  
TALOYHTIÖ           *           *           *
LIIKETOIMINTA           *           *           *
KUNNALLINEN             *           *
TEOLLISUUS             *           *
 Soveltuvuudet ovat suosituksia, eivät   määräyksiä.  


Lisäksi kunkin puomimallin sivuilla on kaikki saatavilla olevat tarvittavat varaosat ja tarvikkeet helposti löydettävissä ja tilattavissa. Huom! Kaikkia tuotteita on saatavilla myös pikatoimituksella 1-2 vrk.

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (36 tuotteesta)