Portaat

Tervetuloa Suomen laajimpaan Fontanot porrasnäyttelyyn Rustican myymälään Vantaalle. 12 eri porrasmallia hypisteltävänä!

Fontanot: Talovalmistajan, rakentajan ja sisustajan unelmaportaat! Laatua Italiasta.

Rusticasta saat portaat kaikkiin kohteisiin! Takuulla. Fontanot-portaat ovat Euroopan laajimpia vakio kit-porrasmallistoja, mitkä monisäädettävyydellään tarjoavat lähes 1000 kokoonpanomahdollisuutta ja vain 3 viikon toimitusajalla kotiovelle toimitettuna!

Täydellisesti ympäristöön ja sisustukseen soveltuvat porrasmallistot. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt valtava mallisto takaa oikean porrastyypin kaikille. Sivuilta löydät kierreportaita, suoria portaita, L-malleja, U-malleja tai voit itse tehdä vaikka S-malliset portaat.

Värit, koot ja materiaalit ovat pitkälti itse valittavissa. Moduliportaista tulee mittatilausportaat. VINKKI: Voit helposti purkaa portaat ja siirtää ne toiseen paikkaan.

Lähtökohtana turvallisuus ja toimivuus - kaikissa tilanteissa. Fontanot on miettinyt kaiken, sinua ja perhettäsi varten.

  • Turvallinen 
  • Laadukas
  • Monipuolinen
  • Luotettava
Kaikki portaat toimitetaan kotiovellesi ilman rahtikustannuksia. Elementtiportaat toimitetaan osina, niiden pystyttäminen on helppoa ja onnistuu kotinikkarilta ilman erikoistyökaluja. Kaikista myymistämme portaista löydät pystytysohjeet sivuiltamme.

Palvelutakuumme pätee myös portaisiin - me tunnemme tuotteemme. Kysy, me vastaamme.

Huom! Rakennusvalvonnan alaiset kohteet - kehoitamme asiakasta hyväksyttämään portaat rakennusvalvonnalla, ennen tilauksen tekemistä.

Kun suunnittelet portaiden hankintaa on hyvä tietää muutamia perusasioita portaista:

Mieti minkälaiseen käyttöön portaikko tulee, kannetaanko portaissa tavaraa vai kuljetaanko niissä vain ylös ja alas. Huomioi tämä portaikon leveyttä valitessasi.

Kuka portaissa kulkee? Aikuisia, lapsia, vanhuksia. Huomioi lasten turvallinen liikkuminen portaissa. Pienet kädet ja jalat jäävät helposti rakoihin. Esim. kaidepinnojen väli saa olla maksimissaan 10cm. Vanhuksia varten on hyvä olla lepotasanteita. Tukeva ja riittävän korkea kaide on toimivan portaikon edellytys. Kaiteen tulee olla vähintään 90cm korkea, kierreportaissa 70cm.

Kuinka usein portaissa kuljetaan, satunnaisesti vai päivittäin. Etenemän ja nousun suhde vaikuttaa portaissa todella paljon. Päivittäisessä käytössä oleviin portaisiin kannattaa valita optimoidut etenemä ja nousu. (Sisätiloissa: Etenemä >250mm, nousu <190mm) Käytännöllisyys ja helppokulkuisuus!

Tulevatko portaat sisäkäyttöön vai ulos. Suomen ilmasto asettaa melkoisia haasteita ulkona oleville materiaaleille. Varmista portaikon kaikkien osien materiaali ja säänkestävyys.

Taustamateriaalit. Portaikon kiinnitysalustan tulee olla riittävän kestävä, jotta se kestää portaikon painon + portaikossa liikkuvien painon.

Portaan sovittaminen aukkoon. Neliöt ovat kalliita, eikä niitä koskaan ole liikaa. Portaikko vaatii kuitenkin tietyn tilan jossa vapaan kulkukorkeuden on oltava vähintään 195cm. Erilaisilla porrastyypeillä voidaan ahtaaseenkin tilaan saada riittävä kulkukorkeus.

Jos jokin vielä mietityttää, voit aina soittaa meille.


Näytetään tuotteet 1 - 20 (36 tuotteesta)