Parvekekaiteet

Tee tarjouspyyntö

Tuotekuvaus:

Parvekekaiteet

Metalliset kaiteet parvekkeelle ja terassille


 

Parvekekaiteet takorautaa. Takorautaosistamme valmistetut parvekekaiteet ovat tyylikkäitä, näyttäviä ja tietysti kestäviä. Takoraudasta ammattimaisesti säädösten mukaan valmistettu parvekekaide luo turvallisuutta. 

Tarvitset kaiteen jos pudotusta on yli puoli metriä ja harhaan astuminen tai horjahtamisen mahdollisuus on olemassa.

Kaiteen korkeuden määrittää putoamiskorkeus poislukien asunnon parveke tai terassi. Asuntojen parvekkeen tai terassin kaiteen korkeuden on aina oltava vähintään 1000mm (1 metri), ja siitä pitää olla ns. suojaavaa osaa vähintään 700mm (70 senttiä) Kiipeilyn mahdollistavat vaakarakenteet ovat kiellettyjä.

Yleisimmin rakennamme kaiteet hakatusta putkesta http://www.rustica.fi/hakatut-putket-c-13_34.html, sekä kaiteiden pystyistä http://www.rustica.fi/kaiteiden-pystyt-c-13_32.html. Vaihtoehtoisesti putken tilalla voidaan käyttää lattaa http://www.rustica.fi/latat-tangot-c-13_33.html. Kaiteiden pystytikkujen valikoimamme on varsin laaja, joten jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva tyyli. Kaiteita voi myös "tuunata" erilaisilla koristeosillamme.

Takorautaiset parvekekaiteet ovat aina yksilöllisiä, siksi teemme niitä vain tilauksesta. Myymälässämme muutama mallikappale. Tervetuloa mittojen kanssa tutustumaan. Tulemme myös tarvittaessa luoksesi mittakäynnille ja annamme tarjouksen.

Käytämme kaikkiin ulkotiloihin valmistamiimme tuotteisiin ulkopuolista ammattimaista maalamoa, joten tuotteemme kestävät myös talvikelien haasteet

Metallista valmistetut kaiteet ovat erittäin kestäviä, hinta-laatusuhteeltaan huomattavasti edullisemmat, kuin puusta valmistetut. 

Valmistus - asennus - huolto

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio