Elementtiaidat

Elementtiaidat 

Elementtiaidat Linear ja Gradius. Huolehdi omaisuudestasi ja läheisistäsi. Aidattu alue estää tehokkaasti ulkopuolisia pääsemästä alueellesi. Vastaavasti lapset ja lemmikit pysyvät turvallisesti sisäpuolella. Kestävillä ja laadukkailla valmisaidoilla rajaat alueesi luotettavasti. Omaan ja läheisten turvallisuuteen pitää ja kannattaa sijoittaa.

Linear on moduliaitajärjestelmä tasaiselle alustalle. Erittäin helppo ja nopea asentaa ilman erikoistyökaluja ja hitsauksia.

Gradius on ainutlaatuinen moduliaitajärjestelmä. Gradius aidat soveltuvat epätasaiseen maastoon, rinteisiin ja notkelmiin. Innovatiivinen järjestelmä antaa mahdollisuuden muokata aidasta tyylikäs kokonaisuus edullisilla ja aikaa säästävillä metodeilla. Gradius aita soveltuu lähes minkälaiseen maastoon tahansa, eikä sen pystytykseen tarvita erikoistyökaluja tai hitsauksia.

Elementit on valmistettu tukevasta raudasta laadukkaalla hitsauksella. Raudasta valmistettu aita kestää aivan eri tavalla kuin puinen aita, lisäksi ne ovat sinkittyinä huoltovapaita. Valittavanasi on laaja mallisto eri pintakäsittelyvaihtoehdoilla (Linear): Käsittelemätön, kuumasinkitty tai kuumasinkitty + (jauhemaali) grafitin harmaa. Molempien mallien kiinnitykseen suunnitellut tolpat voidaan joko pultata alustaan tai upottaa maahan/betonivaluun.

Gradius aitaa saa vain sinkittynä, toki aita voidaan päällemaalata.

Elementti-aita mallistomme on varsin laaja. Jokaiseen yksilöityyn kohteeseen löytyy varmasti tyyliin sopiva ratkaisu. Aitamme soveltuvat yksityis-, yritys- ja kunnalliskohteisiin.

Aita-elementtejä voidaan katkaista haluttuun mittaan, jonka ansiosta kokonaisuus saadaan millilleen kohdalleen viimeistellyn ja huolitellun lopputuloksen varmistamiseksi.

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (39 tuotteesta)